امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم آخرین اخبار از عملیات جست‌وجوی «یسنا»، دختر گم‌شده ترکمن + ویدئو (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) آشنایی با خواص سبزی‌های فصل بهار| نوبرانه‌های بهاری ضامن سلامتی این سبزی، کلیه‌ها را تصفیه و استخوان و دندان‌ها را تقویت می‌کند
سرخط خبرها

اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا ضروری است

  • کد خبر: ۵۱۹۸۷
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۳
  • ۱
اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا ضروری است
یکی از روش‌های درمانی بیماران مبتلا به کووید ۱۹، استفاده از پلاسمای خون بهبود یافتگان کرونایی است. اقبال بهبود یافتگان کرونا در خراسان رضوی به اهدای پلاسما کم است و تاکنون درصد اندکی از بیماران بهبود یافته کووید ۱۹ در این زمینه اقدام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۰۰ بیمار بهبود یافته از کرونا در خراسان رضوی برای اهدای پلاسما به مراکز اهدای خون مراجعه کرده‌اند که درصد اندکی از کل بهبودیافتگان را شامل می‌شوند.

دکتر مجیدعبداللهی ادامه داد: این در حالی است که استفاده از پلاسمای خون بهبود یافتگان کرونایی به عنوان یکی از روش‌های درمانی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است.

مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی با بیان اینکه به درخواست مراکز درمانی پلاسمای بهبود یافتگان کرونا در اختیار این مراکز قرار می گیرد، گفت: در برخی اوقات فرد از بیماری کرونا نجات یافته است، اما میزان آنتی بادی خون وی در حد مورد نیاز نیست و باید دو هفته بعد مراجعه کند.

وی افزود: اکنون ذخایر خونی در استان خراسان رضوی به نسبت بهبود یافته است اما در بخش ذخایر پلاسما کمبودهایی احساس می شود لذا از بهبود یافتگان کرونا تقاضا داریم با اهدای پلاسما خون خود جان بیماران کرونایی را که اکنون در بیمارستانها بستری هستند نجات دهند.

خراسان رضوی پس از استان‌های تهران و فارس رتبه سوم کشور را از نظر تولید خون دارد و تامین خون ۶۰ بیمارستان استان را عهده دار است.
۱۲ پایگاه اهدای خون در خراسان رضوی فعال است که ۶ پایگاه از این تعداد در مشهد و بقیه در سایر شهرستانهای استان دایر هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۵
0
0
من کرونا گرفتم بعد از کلی گرفتاری و .... خوب شدم حالا برا اهدا پلاسما رفتم سازمان انتقال خون شهر همدان بهم میگن ما ست دریافت پلاسما نداریم.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->